Geen categorie

LOCATIE VERHUUR

Feestje, vergadering of training?

Op zoek naar een kleinschalige, authentieke locatie voor een unieke beleving? Onze kleine en sfeervolle muziekstek is de perfecte plek voor jou. In De Groeverij kan je terecht met een gezelschap tot 16 personen.

Feestje

Creƫer een onvergetelijke beleving! Het liefst met muziek en goed gezelschap. Bij De Groeverij zorgen we dat jouw feestje wordt zoals jij het hebben wilt. We draaien lekkere plaatjes op verzoek en zorgen voor de hapjes en drankjes. Zin om te dansen? We zetten de discolampen aan en maken de dansvloer voor je vrij.
Alles voor een onvergetelijk feestje!

Vergadering

Overleg, vergadering, brainstorm of heidag? Kom naar ons unieke en sfeervolle muziekplekje en verras uw team met deze bijzondere locatie. Met goed en oprecht gastheerschap heten we je gasten welkom en zorgen ervoor dat iedereen op zijn gemak is. Je hebt de hele zaak voor uzelf en bent van alle gemakken voorzien. Audiovisuele apparatuur is aanwezig voor presentaties. Wij zorgen voor de muziek op de juiste momenten en voor drankjes, versnaperingen en eventueel een lunch. Centraal in Nederland en goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Training

Klaar met suffe zaaltjes en saaie vergaderruimtes? Onderscheid je van andere trainers met onze opvallende locatie. Intiem, gezellig en persoonlijk. We ontvangen exclusief jouw gasten en bieden je de ondersteuning die je nodig hebt om je volledig op je gasten te kunnen concentreren. Koffie, thee en lekkers staan klaar voor je gasten en indien gewenst verzorgen we ook de lunch. Een heel fijne locatie bereikbaar voor iedereen. Vraag naar de mogelijkheden!

De Groeverij

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Achterom 20, Houten