Evenementen

Zo. 16 apr. – Open Podium De Groeverij

Open Podium

De Groeverij

zo. 16 april

Op zondag 16 april is er weer een Open Podium in De Groeverij. Onze platenbakken maken dan plaats voor de nodige microfoons en zitplaatsen, zodat jij kunt schitteren. Maak je muziek? Speel je in een band? Zing je graag? Dan zoeken we jou!

Twee sessies

Het Open Podium bestaat deze keer uit 2 sessies van anderhalf uur (sessie 1 is van 14:00 tot 15:30 uur, sessie 2 is van 16:00 tot 17:30 uur). Deelnemers mogen maximaal 2 nummers spelen of zingen, pakweg 10 minuten dus. Alle optredens worden opgenomen, zodat we een mooie editie van onze podcast kunnen maken van al het talent. Elk niveau is welkom, van de beginnende blokfluitist tot de vergevorderde singer-songwriter.

Begeleiding van Emily

Bespeel je geen instrument, maar wil je wel graag komen zingen? Dan is Emily van Orsouw aanwezig om je te begeleiden. Je geeft dan vooraf aan welk lied je wil zingen en zij begeleidt je in de sessie op toetsen.

Vooraf aanmelden

Zowel deelnemers als publiek moeten zich vooraf aanmelden (en aangeven voor welke sessie ze komen), zodat we een goede indeling kunnen maken. Dat kan met het formulier op onderaan deze pagina. 

Publiek

Er is ook publiek tijdens het Open Podium in de Groeverij. Afhankelijk van het aantal muzikanten per sessie is er een aantal plekken beschikbaar. Vanaf 4 april kan je je plekje reserveren als publiek. De toegang is gratis.

Lage drempel

De Groeverij is een podium voor talent. We staan open voor iedereen die van zich wil laten horen en wat muzikaals te brengen heeft. Kom je laten horen wat je in je mars hebt? Er is plaats voor maximaal 16 talenten, dus wacht niet te lang!

Meedoen

Doe je mee? Stuur dan een bericht met het formulier hieronder:

De Groeverij
Achterom 20, Houten