Evenementen

Zo. 16 apr. – Open Podium De Groeverij

Open Podium

De Groeverij

zo. 16 april

Op zondag 16 april is er weer een Open Podium in De Groeverij. Onze platenbakken maken plaats voor microfoons en zitplaatsen. We hebben een mooie set aanmeldingen ontvangen en het belooft een mooie en diverse middag te worden!

Twee sessies

Het Open Podium bestaat uit 2 sessies van anderhalf uur (sessie 1 is van 14.00 tot 15.30 uur, sessie 2 is van 16.00 tot 17.30 uur). Deelnemers mogen maximaal 10 minuten optreden. Alle optredens worden opgenomen, zodat we een mooie editie van onze podcast kunnen maken van al het talent. Er is bij elke sessie ruimte voor publiek, maar kom op tijd, want als de sessies beginnen gaat de deur dicht en vol is vol.

Line-up sessie 1 (14.00 - 15.30 uur)

 • RE-LATED
 • Phoenix
 • Martin D. Jr.
 • Joost Beers
 • Geert-Jan Zegers
 • Petri Wollaars
 • Albert Wollaars
 • Les Petits Moulins

Line-up sessie 2 (16.00 - 17.30 uur)

 • Bryll
 • Anna Barbara
 • Nicky Eskens
 • Hans Manders
 • Lady Wednesday
 • Tuur
 • Fleurtje en Anne

Publiek

Er is uiteraard ook ruimte voor publiek tijdens het Open Podium in de Groeverij, maar door het grote aantal deelnemers is de ruimte beperkt. Kom dus op tijd om een stoeltje te bemachtigen. De deur gaat een kwartier voor tijd open en bij aanvang dicht. De toegang is gratis en je hoeft niet te reserveren.

De Groeverij
Achterom 20, Houten